logo kbweek 2013

Kinderboekenweekfeest: Klaar voor de start!

Wil je een hele middag van alles beleven en doen kom dan als een speer naar Het Kinderboekenweekfeest want de hele bibliotheek staat bol van de activiteiten. 
Milja Praagman ken je vast wel van haar boeken Nog honderd nachtjes slapen (Prentenboek van 2013). Zij leest twee keer voor in een echte gele Amerikaanse schoolbus die voor de bibliotheek staat. Ze  beantwoordt vragen en als je wilt zet ze haar handtekening in je boek. 
Hilbert Geerling is goochelaar en verhalenverteller met een ietsje meer…  én viervoudig Nederlands Kampioen Goochelen. Hij probeert het wereldrecord “meeste trucs goochelen in 1 minuut te verbreken” en kan wel hulp wel gebruiken deze middag. Hoe dan ook, waar dan ook… Het is altijd dikke pret…
Thijs Wessels maakt de mooiste cartoons met je favoriete sportvoorwerp. Vanwege de te verwachten belangstelling is er een intekenlijst zodat je weet wanneer je aan de beurt bent. Opgeven om getekend te worden kan deze middag vanaf 12.30 uur.
Voor de echte waaghalzen staat een mobiele klimwand naast de bieb. Een mooie uitdaging voor kinderen die wel eens een berg hadden willen beklimmen.
Geen zin in al die drukte…. je kunt ook relaxed naar de familiefilm Streep wil racen kijken op de jeugdafdeling.
En als finish treden de Liedjeskoks op met een knallende muzikale afsluiting waaraan iedereen mee mag doen. Zij verzinnen ter plekke liedjes met alles wat ze vanmiddag in handen krijgen.
Dusssss…… Ben jij klaar voor de start???
Site door August van de Ven