De 60ste Kinderboekenweek draait om Feest!

Harm de Jonge schrijft het Kinderboekenweekgeschenk van 2014. Het Prentenboek van de Kinderboekenweek is komend jaar van de hand van Marit Törnqvist. De 60ste Kinderboekenweek (woensdag 1 t/m zondag 12 oktober 2014) viert het kinderboek, onder het motto Feest! Dat is zojuist in het Jeugdjournaal bekendgemaakt.
Het is voor mij geloof ik de eerste keer dat ik een boek heb dat bij het thema past van de kinderboekenweek. Namelijk ‘Nog 100 nachtjes slapen’. Om en met dat boek heb ik al wel erg veel feest gevierd. Het eerste feestje was de leespluim in 2011 en een nog groter feest was dat het vorig jaar werd verkozen tot Prentenboek van het jaar 2013. Nog ±300 nachtjes slapen en dan is het dus weer feest!
<br> Kinderboekenweek, Feest
Site door August van de Ven