Deze zomer was ik vijf weken in New York. Vreemde plaats misschien om met drie kinderen op vakantie te gaan, maar het was niet zo maar een vakantie. Mijn man ging 1 juli al om daar een half jaar te gaan werken als artist in rescidence. Dus bedachten we dat wij in ieder geval de zomer zouden meegaan om hem niet zo heel lang te hoeven missen. Het fijnste van alles was dat het er altijd mooi weer was. Een zielig zacht buitje niet meegerekend maar zelfs dat was fijn voor de verkoeling. En dat we ons nooit hoefden te vervelen. We maakten een hele lange lijst van alles wat we wilden doen in die vijf weken en bijna alles streepten we af. Maar toen het einde in zicht kwam bedachten nog weer dingen die we nog wel hadden willen zien. En nog heel veel waar we nog wel eens naar toe wilden.

Op mijn blog komende tijd wat stukjes over onze belevenissen in New York.

En zie ook Leopold van de Ven (mijn man) zijn blog;
http://lvdven.blogspot.nl/

Site door August van de Ven