Das Beste von Allem
Jutta Bauer & Katja Spitzer

Dit boek nam ik mee uit Berlijn. Er werkten 60 illustratoren aan mee en 4 kinderen. Echt een inspiratieboek. Steeds is een spread gevuld met een enorme diversiteit aan illustraties allen met het zelfde thema zoals bijv. Draken, schurken, bloemen, auto’s, huizen of worsten. En als laatste; the worst possible.

Dus voor illustratoren als je het even niet meer weet, of zoekende bent want hoe teken je de dood of een leraar? Dan kan het soms heel fijn zijn om te zien hoe collega’s dat doen en is het vooral zo leuk en bijzonder dat al die getekende leraren of worsten naast elkaar op een spread staan. Maar evengoed is het natuurlijk een heel mooi kijkboek voor iedereen!

Erg mooi uitgegeven door Aladin.
http://www.aladin-verlag.de/programm/kinderbuch.html

Site door August van de Ven