In de kinderboekenweek ben ik op heel veel verschillende plaatsen waar ik workshops geef of vertel en voorlees of toverteken en handversjes leer of gewoon alles tegelijk doe. Ik zal voorlezen uit; ‘Omdat ik je zo graag zie’ en ‘Ontbillenbijt’ en voor de allerkleinste uit ‘Ik ben geen boek’. Dit zijn de bezoeken, waar iedereen welkom is, dus kom allen!

5 okt. OBA IJburg, 14.30-15.30 uur Vertellen en voorlezen met tekenworkshop


9 okt. Adr. Heinen ‘s-Hertogenbosch 15.00 Vertellen, voorlezen en tovertekenen ‘Omdat ik je zo graag zie’.


12. okt. Oud Beijerland 10.00 Vertellen voorlezen, tovertekenen en handversjes 0-3 jaar Boekstart in Bibliotheek.


12.okt. OBA Linnaeus Amsterdam woensdag 12 oktober, 14.30-15.30 Vertellen en voorlezen met tekenworkshop.


15 okt. OBA Amsterdam, Vertellen en voorlezen met tekenworkshop met tentoonstelling illustraties uit ‘Omdat ik je zo graag zie’ van 5 oktober t/m 30 november, Jeugdetage, Centrale OBA

Site door August van de Ven