Magneetje mijn eerste prent & dichtbundel is bijna klaar om naar de drukker te gaan. Intussen werk ik aan andere hele fijne boeken zo maakte ik bijv. al een verrukkeluk leuk omslag voor een tweede deel van Rotkat en een omslag voor een heel grappig nieuw dappere ridster verhaal allebei samenwerkingen met Janneke Schotveld. Een ander ‘eigen’ boek waar ik vorig jaar heel lang aan heb gewerkt en wat al af is qua illustraties wordt op dit moment vormgegeven het is een heel bijzonder eerste woordenboek, een leporello! En dan ben ik ook nog een ABC boek aan het maken. Een idee van lang geleden waar ik in samenwerking met Leopold van de Ven ineens een goede vorm voor heb gevonden. Wil je meer weten over al deze boeken en hoe ze eruit gaan zien en wanneer ze zullen gaan verschijnen?

Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief

 

Site door August van de Ven