Magneetje mijn nog te verschijnen eerste prent & dichtbundel is bijna klaar om naar de drukker te gaan. Erg spannend! Intussen werk ik al weer door aan andere hele fijne boekprojecten, zo maakte ik bijv. al een heel fijn omslag voor een tweede deel van Rotkat én is het omslag voor een heel grappig nieuw dappere ridster verhaal al bijna klaar allebei samenwerkingen met Janneke Schotveld. Een ander ‘eigen’ boek waar ik vorig jaar heel lang aan heb gewerkt en al af is qua illustraties wordt op dit moment vormgegeven het is een heel bijzonder eerste woordenboek, het wordt als een leporello uitgegeven. En dan ben ik ook nog een ABC boek aan het maken met overal letters. Een idee van lang geleden waar ik in samenwerking met Leopold van de Ven ineens een goede vorm voor heb gevonden. Wil je meer weten over al deze boeken en hoe ze eruit gaan zien en wanneer ze zullen gaan verschijnen?

Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief

 

Site door August van de Ven